" " " " " "
top of page
Sanitair

Badkamer vernieuwen of badkamerrenovatie

Wist u dat u gemiddeld zo’n 2 jaar van uw leven spendeert in de badkamer?

Sanitair

Jurgen Service is uw installateur voor sanitair

Een degelijke sanitaire installatie is onmisbaar in huis. Jurgen Service biedt hiervoor alle voorzieningen, van keuken tot badkamer en wc. Keukenkranen, douche- of badkranen, technische kranen, wastafelkranen, zelfs automatische lavabokranen voor extra hygiëne of andere badkameraccessoires voorzien: wij maken er werk van! Ook de installatie van technisch sanitair, zoals sanitaire boilers of sifons, kunnen wij voor u verzorgen.

Totaalaanpak in badkamers

Uw badkamerwanden renoveren met hygiënische en onderhoudsvriendelijke acrylplaten, een oude douchekraan vervangen door een kwalitatieve inbouwkraan? Een nieuw hangtoilet plaatsen en de muren afwerken met mortex? Een plaatsbesparend douchescherm met spiegelglas? Ook complete badkamers van douche en lavabo tot wc en ligbad leveren we op tot geslaagde badkamerrenovaties. Zowel kleine als grote badkamers vernieuwen we in heel Heist-op-den-Berg, Lier, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, waarbij we meedenken voor slimme oplossingen.

Badkamer-verbouwing
background_03.jpg

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een betrouwbare installateur voor sanitair of een goede aannemer  voor een badkamerrenovatie? Contacteer Jurgen Service meteen voor een gratis prijsofferte!

bottom of page