" " " " " "
top of page
CV onderhoud

Onderhoud en herstelling centrale verwarming

Wist u dat de juiste afstelling van uw cv-ketel u tot wel 300 EUR per jaar aan besparingen kan opleveren?

Plan tijdig en regelmatig een onderhoud van uw cv-ketel in bij Jurgen Service voor een hoger rendement en een lagere energiefactuur!

Onderhoud aan een verwarmingsketel op gas is om de 2 jaar wettelijk verplicht. Maar dat is niet de enige reden waarom u dit zou laten doen. Een tijdig onderhoud van uw cv-ketel draagt bij aan een hoger rendement en een lager verbruik. Een goed onderhouden cv-ketel voorkomt bovendien plotse problemen en dus een dringende depannage als het kouder wordt. Reken op een erkende professional als Jurgen Service voor een vakkundig onderhoud, waarbij we alles grondig nakijken en indien nodig onderdelen vervangen voor een veilige, betrouwbare werking van uw verwarming. Na elk onderhoud van uw cv-ketel ontvangt u van ons een attest. Alle merken zijn welkom!

Herstellingen CV ketel

Herstelling cv-ketel

Wij fixen de meest voorkomende cv-problemen, zoals een defect aan uw cv-ketel, boiler, warmtepomp, radiatoren, convectoren, … Wij kunnen onderdelen zoals de warmtewisselaar, het expansievat, ventilator, … herstellen of indien nodig vervangen. Alle merken zijn welkom voor een herstelling. Oudere cv-ketels zullen meer en meer te maken krijgen met herstellingen door slijtage. Blijkt een herstelling niet mogelijk of komen er te veel kosten aan? Dan brengen we u hiervan op de hoogte en bieden we graag advies over de verdere mogelijkheden voor uw situatie. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor een installatie van centrale verwarming, warmtepompen, vloerverwarming of een combinatie van verschillende verwarmingssystemen. Een dringende herstelling? Bel ons en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

background_03.jpg

Neem contact met ons op!

Contacteer Jurgen Service voor een onderhoud of herstelling aan uw centrale verwarming in heel Heist-op-den-Berg, Lier, Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant!

bottom of page